Θέλεις περισσότερο Star Wars ;


  Είσαι φαν των Star Wars, έτσι δεν είναι; Tι εννοείς δεν είσαι; Πως γίνεται αυτό;
Ξεπερνώ το σοκ της αρνητικής απάντησης και συνεχίζω... Μαθαίνω ότι ετοιμάζεται νέο επεισόδιο για τον "Πόλεμο των Άστρων" - για κάποιο λόγο δε μου άρεσε ποτέ ο τίτλος στα ελληνικά, παντελώς υποκειμενικό και αδιάφορο το σχόλιο θα μου πεις... Επανέρχομαι λοιπόν... όταν λέω επεισόδιο εννοώ ταινία ολόκληρη, απλά τα βαφτίζουμε επεισόδια. Έβδομη στη σειρά η νέα ταινία, που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα τη δούμε τον επόμενο χρόνο, το Δεκέμβριο. Θα επιστρέψουν στους ρόλους τους και παλιοί ηθοποιοί που πρωτοείδαμε το 1977 και δεν είναι άλλοι από τους Mark Hammil, Harrison Ford και Carrie Fisher ως Luke Skywalker, Han Solo και πριγκίπισσα Leia (πλέον Leia Solo) αντίστοιχα.  Eτούτη τη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο J.J Abrams, επομένως εκτιμώ πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.

Star Wars Episode IV trailer


  Eάν λοιπόν είσαι φαν του "Πολέμου των Άστρων", και δεν ανήκεις στην κατηγορία που ανέφερα στην αρχή του άρθρου και μου προκάλεσε και το σοκ, μέχρι να έρθει η ώρα για την επόμενη ταινία μπορείς να αφιερώσεις λίγο χρόνο στη σειρά "Star Wars Rebels". Πρόκειται για animation και η ιστορία διαδραματίζεται ανάμεσα στα γεγονότα των επεισοδίων ΙΙΙ και IV. Στην τρίτη ταινία ο Anakin Skywalker ακολουθεί τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης και όλοι μάλλον ξέρουμε πώς καταλήγει αυτή του η επιλογή, το βλέπουμε και στο τέλος του trailer... 



  Μετά από αυτό το γεγονός λοιπόν η Αυτοκρατορία προσπαθεί να εξασφαλίσει την κυριαρχία της στο γαλαξία και να εξολοθρεύσει όποιον τολμά να επαναστατήσει εναντίον της. 

Star Wars Rebels - trailer


Πηγή: Eπίσημο site

EΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου