Κυνηγητό με δεινόσαυρους.


  Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί σχετικά με την κλωνοποίηση των δεινοσαύρων αλλά το Hollywood ανέλαβε την πρωτοβουλία να μας πείσει πως τα πάντα είναι δυνατά. Ήδη από το 1993 με την ταινία "Jurassic Park" μας παρουσίασε ένα πάρκο γεμάτο με αυτά τα προϊστορικά ζώα που ετοιμαζόταν για να δεχτεί επισκέπτες.
Ευτυχώς που δεν είχε ανοίξει επίσημα βέβαια και δεν υπήρχε πολύς κόσμος διότι οι δεινόσαυροι κατόρθωσαν να ελευθερωθούν με μία απλή διακοπή ρεύματος και φυσικά προσπάθησαν να σκοτώσουν κάθε άνθρωπο που έβρισκαν μπροστά τους, η αλήθεια είναι πως δε γλίτωσαν και όλοι.
  Υπήρξε και συνέχεια βέβαια με δύο ακόμα ταινίες, "The Lost World: Jurassic Park" (1997) και το "Jurassic Park III" (2001), χωρίς να γνωρίσουν τόσο μεγάλη επιτυχία όσο η πρώτη. Mετά από τόσο κυνηγητό σε τρεις ταινίες στη σειρά θα έλεγε κανείς πως βάλαμε μυαλό και δε θα ανακατευτούμε ξανά στις υποθέσεις της Μητέρας Φύσης. 


jurassic world animated GIF

  Όμως όχι, 22 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, το 2015 δηλαδή, θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το "Jurassic World" που επίσης κλωνοποιημένους δεινόσαυρους θα έχει να μας δείξει, απλά για να τραβήξουν τα ενδιαφέρον των επισκεπτών αποφάσισαν να φτιάξουν και ένα νέο είδος μια που η γενετική μηχανική έχει προχωρήσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Το νέο πάρκο έχει και ένα πολύ πειστικό site, όπως και ο υποτιθέμενος δημιουργός του, Μasrani. Εμείς βέβαια στην πραγματικότητα μόνο την ταινία θα δούμε και προσωπικά μου είναι αρκετή παρόλο που έχω μια συμπάθεια στους δεινόσαυρους σαν πλάσματα, σκέφτομαι όμως πως αν υπήρχαν δε θα ήταν αμφίδρομη αυτή η σχέση.



  Κάπου εδώ να σημειώσω πως στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Chris Pratt, που έχει γίνει πολύ γνωστός μετά τους "Φύλακες του Γαλαξία" αν και προτιμώ τον αγγλικό τίτλο "Guardians of the Galaxy", και μαζί του την Bryce Dallas Howard σε ρόλο επιστήμονα που αρέσκεται να κάνει πειράματα σε γονίδια δεινοσαύρων.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου