Θέλεις να γίνεις Jedi;


  Λοιπόν, λατρεύεις το Star Wars και σου περισσεύουν μερικές χιλιάδες δολάρια;
Eάν η απάντηση είναι ναι, τότε συγχαρητήρια πρώτα από όλα για το γούστο σου στις ταινίες και κατά δεύτερον θα με ενδιέφερε να μάθω πως τα καταφέρνεις τόσο καλά σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς...!
  Το σημαντικό που πρέπει να ξέρεις πάντως είναι ότι μπορείς να εξασφαλίσεις μία θέση στη νέα ταινία του "Πολέμου των Άστρων" μπαίνοντας σε μία κλήρωση που γίνεται σε ετούτη τη σελίδα . Με $ 50,000 αποκτάς 5,000 συμμετοχές για την κλήρωση και κάποια άλλα δώρα ενώ εάν δε θέλεις να μπεις σε πολλά έξοδα μπορείς να ξεκινήσεις από τα $10 και να λάβεις κάποια άλλη ανταμοιβή. Φυσικά οι τιμές σε ευρώ είναι χαμηλότερες αν κάνουμε τους υπολογισμούς.
  Όλα αυτά δε γίνονται μόνο για τη διαφήμιση του έβδομου επεισοδίου αλλά και για να υποστηρίξουν τη Unicef ώστε να βοηθήσει χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή είναι στο link
  To βραβείο περιλαμβάνει γύρισμα μίας σκηνής για την ταινία, VIP πρόσκληση από τον J.J. Abrams (ο σκηνοθέτης) και αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και ξενοδοχείο, για δύο άτομα. Εάν έχεις τόση τύχη για να κερδίσεις και δε βρεις παρέα θα έρθω εγώ, μην ανησυχείς!

Star Wars: Force for Change - A Message from J.J. Abrams




  Μέχρι την επόμενη ταινία, με ή χωρίς εμάς στο καστ, υπάρχει και το "Star Wars Rebels" για να μην ξεχνιόμαστε.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου