Αν επιβιβαστεί ο Liam Neeson στο αεροπλάνο δεν υπάρχει περίπτωση να είναι βαρετή η πτήση, αυτή την εντύπωση έχω...

  Toν έχουμε δει σε πάρα πολλούς ρόλους... Από το Δία/μπαμπά του Περσέα και τον κακό στον Μπάτμαν μέχρι τον αρχηγό των Τζεντάι και το Γιάννη Αγιάννη σε παλαιότερη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ουγκώ.
Προσωπικά, μου άρεσε πάρα πολύ και στην ταινία "Η Αρπαγή" (Τaken) σε ρόλο πρώην πράκτορα της CIA που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την κόρη του από τους απαγωγείς της, αλλά και στο "O Άγνωστος" (Unknown") όπου ξυπνάει ξαφνικά από κώμα, βρίσκεται στο Βερολίνο, ανακαλύπτει ότι κάποιος άλλος έχει πάρει τη θέση του σε ετούτη τη ζωή και προσπαθεί να θυμηθεί ποιος είναι και τι ακριβώς συμβαίνει... Όχι και τόσο ευχάριστη η αλήθεια θα έλεγα... 
Ο λόγος για το Liam Neeson βέβαια...!



  Σε μία ακόμα περιπέτεια μυστηρίου (και θρίλερ τη χαρακτηρίζει το επίσημο site) θα τον δούμε και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες πολύ σύντομα, συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για την ταινία "Non-Stop" όπου ο Liam υποδύεται έναν πτέραρχο της αμερικανικής αεροπορίας που πρέπει να βρει μέσα σε λίγες ώρες ποιος είναι ο δολοφόνος ανάμεσα στους επιβάτες μια υπερατλαντικής πτήσης. Μυρίζομαι ότι του στήνουν κάποια παγίδα... Στο πλευρό του θα δούμε και τη Julianne Moore που επίσης επιβιβάστηκε στο ίδιο αεροπλάνο...!
ΒΙΝΤΕΟ




Για μια στιγμή σκέφτηκα να μην ξαναμπώ σε αεροπλάνο αλλά ευτυχώς με καθησύχασαν...




Πηγή: επίσημο site της ταινίας

2 σχόλια :

  1. Όντως τεράστια φιλμογραφία από έναν εξαίρετο ηθοποιό, που μπορεί να σε κάνει να βγεις από την αίθουσα με το κουτί του ποπ κορν ακόμα γεμάτο λόγω καταιγιστικής δράσης (βλέπε taken), μέχρι να σκουπίζεσαι στα γρήγορα για να μη σε δουν με δάκρυα (λίστα του Σίντλερ). Τα ελάχιστα gossip, στο "γνωστό" περί κουτσομπολιών, κόσμο του Hollywood, προσωπικά μου τον κάνουν ακόμα πιο συμπαθή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα... Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις σχετικές με το Λίαμ ...!!! Προς το παρον ετοιμάζουμε και κάποια διαφορετικά θέματα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή