"Legends of Tomorrow": ήρωες της DC ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα σειρά του CW.

(Δε γνωρίζω αν θα πρέπει να αναρτήσω και Spoiler Alert μια που τα επεισόδια των "Arrow" και "The Flash" έχουν μεταδοθεί εδώ και αρκετό καιρό, οπότε θεώρησα πως δε βλάπτει να αναφερθώ σε σημαντικά σημεία της πλοκής με απόλυτη ελευθερία.)




  Το 2012 γνωρίσαμε τον Oliver Queen μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά "Arrow". O Oliver υπήρξε ένας κακομαθημένος εκατομμυριούχος νέος που ενδιαφερόταν μόνο για τον εαυτό του και την καλοπέρασή του. Όλα αυτά άλλαξαν όταν βρέθηκε ναυαγός σε ένα νησάκι της Κίνας. Επίσημα υπήρξε αγνοούμενος για 5 χρόνια αλλά πλέον γνωρίζουμε πως δε βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα επάνω στο νησί, καθώς οι περιπέτειές του μέσα σε εκείνη την πενταετία ήταν αμέτρητες και τον μετέτρεψαν κυριολεκτικά σε άλλον άνθρωπο.
  'Οταν επέστρεψε στη Starling City (στον τόπο του) ήταν αποφασισμένος να σώσει την πόλη από τη διαφθορά και την εγκληματικότητα, αλλά για να το πετύχει αυτό δεν αρκούσε να είναι απλά ένας άνθρωπος, έπρεπε να γίνει ένα σύμβολο και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας του "Arrow".
  Mε τη σειρά να έχει κλείσει αισίως τις τρεις σεζόν και να αναμένεται η τέταρτη το φθινόπωρο, είναι γεγονός ότι έχουμε δει και έχουμε μάθει πάρα πολλά . Στο διάστημα αυτό ο Oliver απέκτησε συμμάχους και δημιουργήθηκε μία ομάδα που τον βοηθά, ενώ τον είδαμε να τα βάζει με κάποιους αντιπάλους που ο χαρακτηρισμός "κακός" φαντάζει πολύ λίγος. 


  Στην πρώτη σεζόν χρησιμοποίησε τη λίστα με τα ονόματα που του είχε αφήσει ο πατέρας του για να εντοπίζει όλους τους εγκληματίες της πόλης και να τους σταματήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Στη δεύτερη σεζόν τον ακολούθησαν "αμαρτίες" από το νησί και ο Deathstroke είχε καταστρώσει λεπτομερές σχέδιο για να σκοτώσει όλους τους αγαπημένους του Oliver, να του πάρει την εταιρεία και να φέρει το χάος στην πόλη. Ο Ra's Al Gul όμως, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Oliver στην τελευταία σεζόν, κάνει όλους τους προηγούμενους να φαντάζουν ασήμαντοι μπροστά του.




  Κατά την εξέλιξη της πλοκής στη σειρά "Αrrow" γνωρίσαμε τον Barry Allen που λίγο μετά χτυπήθηκε από κεραυνό και έγινε ο Flash, με τη δική του σειρά στο CW να έχει ήδη μία ολοκληρωμένη σεζόν και να ετοιμάζεται για τη δεύτερη. Η ομάδα του βρίσκεται στη Central City, που δεν απέχει πολύ από την πόλη του Oliver, και κυνηγά κυρίως κακοποιούς με υπερδυνάμεις. Όλοι αυτοί δημιουργήθηκαν τη νύχτα του ατυχήματος στον επιταχυντή σωματιδίων που ουσιαστικά είχε σαν αποτέλεσμα και τον Flash. 





  Oι δύο αυτές σειρές μας έχουν ήδη συστήσει και άλλους ήρωες όπως τον Atom, τον Firestorm αλλά και τους Captain Cold και Heat Wave (κάθε φορά που τους βλέπω δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι ήταν αδέλφια στο "Prison Break"). Οι δύο τελευταίοι προς το παρόν είναι από τους κακούς της ιστορίας. 
  Όλοι οι παραπάνω αναμένεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη νέα σειρά "Legends of Tomorrow" και φυσικά θα κάνουν την εμφάνισή τους και νέοι ήρωες όπως η Hawkgirl (την είδαμε σε μια φευγαλέα σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του "Flash"). 
Στο trailer βλέπουμε και τη Sara Lance ως White Canary, παρόλο που γνωρίζουμε ότι δολοφονήθηκε στην τρίτη σεζόν του "Arrow". Eκτιμάται βέβαια ότι επανήλθε στη ζωή χάρη στα νερά της εξαιρετικά θαυματουργής πηγής του Λαζάρου που τυχαίνει να διαθέτει ο Ra's Al Gul.
Σύμφωνα πάντα και με το trailer o Rip Hunter θα έρθει από το μέλλον για να πείσει τους ήρωες (και τους κακοποιούς) ότι μπορούν να αποτελέσουν μία ομάδα που θα σταματήσει τον αθάνατο υπερκακό του σύμπαντος της DC, Vandal Savage, που εκτός όλων των άλλων ταξιδεύει και στο χρόνο. 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου