Μήπως ο νέος Batman θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους;


  Τείνω να πιστέψω πως ο Ben Affleck ως Batman θα είναι εξαιρετικός, ειδικά αφότου είδα το τελευταίο trailer για την ταινία...

Και δε σκοπεύω να κάνω συγκρίσεις με τον Christian Bale ή οποιονδήποτε άλλο, ο κάθε ηθοποιός ενσάρκωσε μια διαφορετική εκδοχή του Σκοτεινού Ιππότη. 
Στην εκδοχή που αναμένεται να δούμε τo 2016 ο Batman φτιάχνει μια στολή για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Superman (Henry Cavill), όπως πολλοί λένε θυμίζει λίγο τον Iron Man. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο Bruce Wayne καταφεύγει σε αυτή τη λύση, το ίδιο έχουμε δει στην ταινία κινουμένων σχεδίων "Batman: The Dark Knight Returns, Part 2" (βίντεο 1 και βίντεο 2). Αλήθεια, αναγνωρίζει κανείς τον μαχητικό παππούλη που χτυπά τον "Άνθρωπο από Ατσάλι" με το βέλος κρυπτονίτη; (Φαίνεται καλύτερα εάν παρακολουθήσουμε ολόκληρη την ταινία... Το όνομά του είναι Oliver...)



Στο καινούργιο αυτό βίντεο, που κυκλοφόρησε από τη Warner Bros.,  βλέπουμε και την Gal Gadot ως Wonder Woman αλλά και τον παντοτινό εχθρό του Superman, τον Lex Luthor (Jesse Eisenberg). 








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου