H ιστορία με τους "Avengers" γίνεται όλο και καλύτερη.


  Εάν δηλώσω ότι τα πράγματα στον κόσμο των Ανθρώπων δεν πάνε και πολύ καλά, μάλλον δε θα πω κάτι νέο. Στο σύμπαν της Marvel βέβαια υπάρχει μια εξαιρετική ομάδα υπερηρώων (και όχι μόνο) που προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση και δεν είναι άλλοι από τους διάσημους "Avengers". 

  Ο Tony Stark, περισσότερο γνωστός ως Iron Man, έχει την ιδέα να δημιουργήσει μια τεχνητή νοημοσύνη που θα φέρει την ειρήνη και την τάξη στον κόσμο και έτσι σιγά σιγά να ξαποστάσουν και οι σούπερ ήρωες λίγο. Βέβαια, παρά τις πολύ καλές προθέσεις του, τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αντίθετα από τα αναμενόμενα και τελικά η ομάδα του έχει περισσότερη δουλειά από ποτέ. 
Οι προσπάθειες του Tony, σε συνδυασμό με τη συνδρομή του Bruce Banner (o Hulk στις καλές του είναι εξαίρετος επιστήμονας), καταλήγουν στη δημιουργία του Ultron που συμπεραίνει πως ο μόνος τρόπος να έχει αποτελέσματα είναι να αφανίσει ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα. 
  Δεδομένων των συνθηκών οι Avengers θα αναλάβουν δράση και πάλι και μάλιστα αυτή τη φορά θα μάθουμε ακόμα περισσότερα σχετικά με τους πρωταγωνιστές. Απρόσμενη θα είναι η εξέλιξη του χαρακτήρα του Hawkeye που ίσως δεν είχε αρκετή προβολή στην προηγούμενη ταινία.  


  Στο τελευταίο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε πολλές αντιπροσωπευτικές σκηνές και μάλιστα φαίνεται ελάχιστα και ένα νέο πρόσωπο (πέρα από τα δίδυμα αδελφάκια Maximoff).


  Προσοχή! Τι δεν ξεχνάμε ποτέ μετά τις ταινίες της Marvel; Μα να δούμε τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους βέβαια...! Και αυτό διότι θα πάρουμε μία ιδέα για το τι να περιμένουμε στο μέλλον. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια γνωρίζουμε ήδη πως έχουμε να περιμένουμε δύο ταινίες όπως έχει ανακοινωθεί, το Αvengers: Infinity War - Part I (2018) και το Avengers: Infinity War - Part II (2019).
Το ποιον μπορεί να κληθούν να αντιμετωπίσουν αυτή τη φορά οι Avengers μπορεί να το φανταστεί κανείς, διαφορετικά, η κλασική πλέον σκηνή μετά τους τίτλους τέλους θα δώσει την απάντηση.

Σχετικό άρθρο!






1 σχόλιο :

  1. Είναι φανταστική ταινία!!! Η καλύτερη μέχρι στιγμής της Marvel, και σίγουρα θα σπάσει όλα τα ρεκόρ!!! Excelcior!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή