Μια εξερεύνηση στην προ Batman εποχή.


  Gotham City... πολλά χρόνια προτού κάνει την εμφάνισή του ο Σκοτεινός Ιππότης, ο μικρός Bruce Wayne γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών του.
Ο νεοφερμένος ντετέκτιβ James Gordon (Ben McKenzie) μαζί με τον απρόθυμο συνεργάτη του Harvey Bullock (Donal Logue) καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση. Ο James υπόσχεται στον Bruce ότι θα βρει τον ένοχο, μια υπόσχεση που δεν ξέρει αν όντως μπορεί να τηρήσει αφού η διαφθορά σε αυτή την πόλη έχει φτάσει μέχρι το δήμαρχο και την αστυνομία.  



  Στη σειρά θα δούμε πολλούς γνώριμους χαρακτήρες, τον πάντα πιστό Alfred, τη Selina Kyle πριν γίνει Catwoman, τον εγκληματία που αποκαλούν περιπαιχτικά Penguin που αρχίζει να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, τον Edward Nygma που λατρεύει τους γρίφους αλλά και τη μικρή Ιvy προτού γίνει πολύ δηλητηριώδης. Mαζί τους και η μυστηριώδης, φιλόδοξη, Fish Mooney (Jada Pinkett Smith) που θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τον ντετέκτιβ Gordon από προσώπου γης γιατί είναι από τους ελάχιστους που αρνούνται να κάνουν τα "στραβά μάτια".

Gotham (2014) on IMDb


Trailer με ελληνικούς υπότιτλους



1 σχόλιο :