O George Martin ευθύνεται για όλα.

Ακριβώς, φέρει την αποκλειστική ευθύνη που κάθομαι και γράφω ένα τέτοιο μακάβριο άρθρο, πραγματικά προτιμώ τα πιο χαρούμενα θέματα, παρακαλώ όπως σταματήσετε να ξεφορτώνεστε τους χαρακτήρες κατά αυτόν τον τρόπο.



  Σημείωση: Eάν δεν έχεις δει κάποια επεισόδια "Game of Thrones" τότε, πρώτον διαβάζεις με δική σου ευθύνη τον πόνο που αποτυπώνεται παρακάτω και κατά δεύτερον... Τι περιμένεις; Γρήγορα να καλύψεις τα κενά σου...!
Το ενδεχόμενο να μην την παρακολουθείς αν το σκέφτηκα; Όχι, αποκλείεται... 

  H τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς τελείωσε προ πολλού και τείνω να διαγνώσω στερητικό σύνδρομο στον εαυτό μου. Δηλαδή, σοβαρά τώρα, θα περιμένω μέχρι τον επόμενο Απρίλιο για να δω τη συνέχεια;
Για την ιστορία ας αναφέρω ότι οι σειρές με κουράζουν, σπάνια αντέχω να δω τόσους κύκλους, και επίσης κάθε φορά που ο George Martin εμπνέεται να ξεκάνει κάποιον χαρακτήρα (εντελώς τυχαία τον πιο συμπαθητικό που πιστεύεις ότι θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος) σκέφτομαι να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά στη ζωή μου με τις ιστορίες του.
Αρχικά εξέτασα σοβαρά το ενδεχόμενο να διαβάσω τα βιβλία του φαινομενικά συμπαθητικού κυρίου (τονίζω τη λέξη φαινομενικά, θα με τρομάζε η ιδέα να ανακαλύψω τι κρύβει στο μυαλό του) αλλά μετά από όσα έχουν δει τα ματάκια μου πραγματικά δεν το θέλω πια.
  Τώρα πρόσφατα, στον τελευταίο κύκλο επεισοδίων δηλαδή, εμφανίζεται ο Oberyn, δεν προλαβαίνω να χαρώ που ήρθε να πάρει εκδίκηση για την αδελφή του και ξαφνικά τον αντικρίζω στο έδαφος ακέφαλο και οι λεπτομέρειες παραλείπονται για να μη βαφτεί με πάρα πολύ αίμα ετούτη η σελίδα... Ευτυχώς δεν έπαθα μόνο εγώ σοκ, ήταν γενικευμένη η αντίδραση και επίτηδες δε θα προσθέσω σύνδεσμο για την εν λόγω σκηνή γιατί δεν απολαμβάνω διόλου να βλέπω το κεφάλι κανενός να διαλύεται από τα χέρια υπερφυσικού αντιπάλου, "Βουνό" όνομα και πράγμα. Σε παραπέμπω στο youtube και δεν ασχολούμαι ποτέ ξανά με αυτό.



  'Επειτα ο αγαπητός Tyrion (γράφω τους χαρακτηρισμούς συμπάθειας με φειδώ επίτηδες) προτού το σκάσει πάει να βρει τον μπαμπά Tywin και τι αντικρίζει; Tη Shae στο ξένο κρεβάτι όλο νάζι... Ε δε θέλει και πολύ να θολώσει ο νους του ανθρώπου και να διαπράξει το έγκλημα. Οπότε μας άφησε χρόνους και η Shae, μετά σειρά πήρε ο Tywin που τον πέτυχε εκεί που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος καθώς λέγεται και τελικά η θεία δίκη συνάντησε και τον πατέρα Lannister... Εντάξει, με αυτά δεν έκλαψα, ας είμαστε ειλικρινείς... 

  Κάπου εδώ θα ήθελα να προσθέσω λίγη μουσική και τι ταιριάζει καλύτερα με τους θανάτους στο "Game of Thrones"; Όποιος δεν έχει ευθυμήσει με όλα ετούτα μπορεί να το δηλώσει άφοβα και εγώ με τη σειρά μου να δηλώσω πως ο George Martin φέρει την ευθύνη και όχι εγώ...!






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου