Οι δύο αγαπημένοι ήρωες της DC σε μία ταινία.

*** Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα τι θεωρείται spoiler και τι όχι σε αυτή την περίπτωση, οπότε αναρτώ μια μικρή προειδοποίηση για κάθε ενδεχόμενο.***



  Είχα πραγματικά την απορία, γιατί ο Batman πολεμά ενάντια στο Superman αφού και οι δύο βρίσκονται στην πλευρά των καλών της υπόθεσης και επίσης ενώνουν τις δυνάμεις τους στη Justice Leαgue;
H πλοκή της νέα ταινίας ξεκινά ενάμισι χρόνο έπειτα από τα γεγονότα της ταινίας "Man of Steel" και τη μάχη που έδωσε ο Kal-El ενάντια στο Zod . Mπορεί το καλό παιδί από τον πλανήτη Krypton να κέρδισε σε αυτή την αναμέτρηση αλλά άφησε πίσω του και μια κατεστραμμένη πόλη. Πολλοί λοιπόν φοβούνται ότι ο Superman είναι ανεξέλεγκτος και κανένας δε γνωρίζει τι ενδέχεται να συμβεί στο μέλλον με τη δύναμη που διαθέτει. 
Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο Bruce Wayne και αποφασίζει ότι πρέπει να δράσει και να αντιμετωπίσει αυτό που θεωρεί ως απειλή. 
Βέβαια στην ταινία εμφανίζεται και ο διάσημος εχθρός του Superman που δεν είναι άλλος από τον Lex Luthor. To πως εμπλέκεται σε αυτή τη μάχη το βλέπουμε στην ταινία και καλό θα ήταν να μη γεμίσω με spoilers το άρθρο. 



   Στο trailer εμφανίζεται επίσης και ένας άλλος πολύ σημαντικός εχθρός του Superman, o Doomsday. H ιστορία αυτή είναι γνωστή από τα comics οπότε μπορεί να υποθέσει κανείς τι θα συμβεί σε αυτή τη μάχη. Τουλάχιστον προσωπικά το θεώρησα αναμενόμενο, αλλά όπως είπα και στην αρχή αυτό ίσως αποτελεί spoiler για κάποιους και ελπίζω να είδαν τη μικρή μου προειδοποίηση. 

Στην ταινία εμφανίζεται φυσικά και η Wonder Woman για να βοηθήσει τους πρωταγωνιστές ενάντια στον Doomsday και επί τη ευκαιρία γίνεται και μια μικρή αναφορά σε άλλους ήρωες της DC και μελλοντικά μέλη της "Justice League" που θα δούμε την επόμενη χρονιά, το "Part One" για την ακρίβεια. 


  Τέλος, ας σημειώσω πως το 2017 θα κυκλοφορήσει και η ταινία "Τhe Lego Batman Movie" για όποιον θέλει να δει μια κωμική πτυχή της ζωής του ήρωα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου