Οι "Αναλώσιμοι" συνεχίζουν ακάθεκτοι στην τρίτη ταινία τους.


  H γνωστή πλέον παρέα του Sylvester Stallone επιστρέφει για άλλη μία περιπέτεια κατά τα γνωστά. Μαζί του φυσικά ο "Christmas" Jason Statham, o Dolph Lundgren και ο Randy Couture, παιδιά (με τη γενικότερη έννοια του όρου) γνωστά από ταινίες δράσης.
Κάπου εδώ θα προστεθεί στην παρέα και ο Wesley Snipes, μέλος των "Αναλώσιμων" από τα παλιά, με ιδιαίτερη αδυναμία στα μαχαίρια και τις λεπίδες. Ένας συνειρμός γεννιέται στο μυαλό μου από τη λεπίδα (blade) αλλά τον παραβλέπω επίτηδες για να μην ξεφύγω από το θέμα. Τον συγκεκριμένο δεν τον είχαμε δει ως τώρα βέβαια γιατί ήταν φυλακισμένος, ευτυχώς έχει καλούς φίλους που μπορούν να τον σώσουν.
  Αυτή τη φορά οι "Αναλώσιμοι" θα έρθουν αντιμέτωποι με τον Conrad Stonebanks, που δεν είναι άλλος από τον Mel Gibson, με τον οποίο και τη διάσημη σκληροτράχηλη ομάδα υπάρχει παρελθόν όπως θα γίνει γνωστό στην πορεία της ιστορίας. Κάπου εδώ ο Barney, o Stallone δηλαδή, θα αποφασίσει να κάνει μία ανανέωση στην ομάδα επιλέγοντας πιο νέα μέλη και κάπως πιο high-tech. Aνάμεσά τους ο Kellan Lutz, που τον είδαμε φέτος σε μία σχετικά αποτυχημένη ταινία ως "Ηρακλή", αλλά και μία γυναίκα που δέρνει πραγματικά καθότι ξεκίνησε ως πρωταθλήτρια στο Judo ενώ τώρα ασχολείται με το ΜΜΑ, η Ronda Rousey.  
  Η όλη επιχείρηση της νέας ομάδας με σκοπό να αιχμαλωτίσουν τον Stonebanks (σκοπός δεν είναι να πιάσουμε τον κακό συνήθως;) δε θα εξελιχθεί όπως υπολόγιζε ο Barney οπότε θα έρθει μοιραία η στιγμή που νέα και παλαιότερη γενιά θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν. Προς το τέλος θα προστεθεί στην ομάδα ο πολυλογάς Antonio Banderas, ενώ ο Harrison Ford μαζί με τον Arnold Schwarzenegger και τον Jet Li θα "ζηλέψουν" που έμειναν εκτός πεδίου μάχης και θα κάνουν μία εμφάνιση στα γρήγορα μήπως και βοηθήσουν λίγο την κατάσταση.
  Η ταινία είναι αυτό που ήταν και οι άλλες δύο και αυτό που περιμέναμε έτσι και αλλιώς. Δράση, ξύλο, πυροβολισμοί, εκρήξεις, υπέρμετρη βία, γενικότερα ένας πανικός. Τόσο ο Stallone όσο και η υπόλοιπη παρέα αυτό ξέρουν να κάνουν και αυτό κάνουν, δε λένε πολλά (οι σκληροί άντρες δε μιλάνε πολύ υποτίθεται), δέρνουν και πυροβολούν όλη την ώρα, α ναι και δεν πεθαίνουν με τίποτα, όσες εκρήξεις και αν γίνουν δίπλα τους. Από τις 21 Αυγούστου η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου